Komaromi-Kolos

Kapcsolat

 

06 70 631 3017
info@prezentaciostrening.hu

 

Fekete öves Emlékezetes Prezentációk tréning

Mi kell ahhoz, hogy a Te prezentációdra emlékezzenek?

Szükség van egy jól összeállított prezentációra, és egy jó előadóra.

Ha szeretnéd megtanulni, és begyakorolni hogy mit kell tenned, hogy a Te prezentációd ütős legyen, jól felépített és jól legyen előadva, regisztrálj a tréningre!

 

blackbeltFekete öves tréning

Ismerkedj meg a részletekkel és gyakorlatokon mélyítsd el egy két napos tréning keretében!

checkmark inverz small Segítséget kapsz, hogy megértsd mit miért kell csinálni a prezentáció során.

checkmark inverz small Fontos az elmélet, de el kell kezdeni átültetni a gyakorlatba.

checkmark inverz small Szakértő visszajelzést kapsz.

checkmark inverz small Kérdezhetsz a trénertől.

Milyen kérdésekre kapsz választ?

checkmark inverz small Melyik a PowerPoint legfontosabb funkciója?

checkmark inverz small Mi a kommunikáció célja?

checkmark inverz small Mi a Tudás Átka?

checkmark inverz small Végül is mennyi idő áll rendelkezésemre egy prezentáció alatt?

checkmark inverz small Mi az, amire azt akarom, hogy emlékezzenek?

checkmark inverz small Mivel kell készülnöm a prezentációra és hogyan? Hogy építsem fel?

checkmark inverz small Mik az alapvető dizájn alapelvek, amiket alkalmaznom kell, hogy a hallgatóságot segítsem a mondanivalóm megértésében?

checkmark inverz small Milyen technikai eszközök állnak a rendelkezésemre és ezeket hogyan használjam?

checkmark inverz small Mit tegyek, ha ezek nem működnek?

checkmark inverz small Hogyan kezeljem az idegességet és legyek önmagam?

checkmark inverz small Hogyan kezeljem a kérdéseket és kifogásokat? Mit tegyek a 'nehéz' emberekkel?

checkmark inverz small Miként tehetem ütőssé a prezentációt?

checkmark inverz small Mi az a CÉGÜGy és mi köze a prezentációkhoz?

Jogosulttá válsz, hogy fekete Mindig lehet fejlődni! karkötőt viselj!

bb wb rs

Következő időpont:

Hamarosan....

Helyszín:

Oktatási Központ, Budapest, VI., Révay u.

A résztvevők száma korlátozott!

 

100szazalek2100%-os pénz-visszatérítési garancia

Elégedetlenséged esetén a tréning első fél órájában jelezheted, hogy ez nem Neked való, távozol és én visszautalom a befizetett tréning díjat.

 

 

 

button reszt veszek

Tréning menete

checkmark inverz small A tréning saját, 3 perces prezentációkkal indul, amire kiértékelést kapsz.

checkmark inverz small A következő részben ismerkedhetsz meg a prezentáció alapjaival: az első a kommunikáció, a második a dizájn.

checkmark inverz small Közösen dolgozunk a saját prezentációd dizájnján.

checkmark inverz small A tréning harmadik része előadás/előadó. Beszéd, gesztus és mozgás gyakorlatokkal.

checkmark inverz small A tréning a saját prezentációkkal zárul, beillesztve a két nap alatt gyakorlottakat.

checkmark inverz small A saját előadásodról videó készül, ezt utólag megkapod, így vissza tudod nézni, hogy mire építhetsz és min dolgozhatsz.

Anyagok

checkmark inverz small Visszajelzést kapsz a saját prezentációs képességeiről- ez lehetővé teszi, hogy megtudd miben fejlődj, azaz mi az a terület, amin, ha dolgozol, akkor a leglátványosabban fejlesztheted magad.

checkmark inverz small Gyakorlási lehetőséget, hogy kipróbálj néhány fontos előadói technikát, elemet- szélesíti a prezentációs készségedet, ezzel sikeresebbé teszi az előadásaidat.

checkmark inverz small Videót arról, hogy hogyan prezentálsz - megkapod a külső megfigyelő szerepét. Láthatod, hallhatod, hogy mi az, ami már jobban megy és mi az, amiben fejleszd magad.

checkmark inverz small Jegyzetet, hogy emlékezhess az elhangzottakra - ha készülnöd kell egy előadásra, akkor óriási segítségedre lesz.

checkmark inverz small Prezentáció tervezés 10 lépésben bónusz anyagot, amit ha követsz, időt takarítasz meg - ráadásul ütős prezentációkat készíthetsz és jobb előadónak tartanak majd.

checkmark inverz small Prezentációs ellenőrző listát, hogy a prezentáció előtt könnyebben felkészülhess - így jól szervezett leszel, és ezt mások is látják rajtad.

checkmark inverz small 5 ismeretfrissítő videót, a tréning után, hetes időközökben - segít abban, hogy a tanultakat elmélyítsd öt kritikus területen, tehát még hatékonyabb előadóvá válj.

button reszt veszek

 

Ügyfeleim visszajelzései

Szőke Tamás - ügyvezető, Gondolatindító Kft.

"Leendő polgármesterek esélynövelésével foglalkozunk. Célunk az, hogy az önkormányzati választásokon szakszerű és valóban esélynövelő kampányt folytathassanak ügyfeleink, a polgármesterjelöltek. "Ismertnek-, és elismertnek lenni!" - ez a fő mottónk a polgarmesterleszek.hu projekt keretében.[...]
Komáromi Kolos egy nagyszerű tananyaggal járult hozzá az esélynövelő megoldásainkhoz. Bő egy órás képernyő videójában gyakorlatilag megtanítja akár a laikus jelöltet is arra, hogy egy lakossági fórumon, hogyan legyen jelen és milyen prezentációs technikákat alkalmazzon. Ezen túlmenően arra is rámutat, hogy mitől tartózkodjon, milyen csapdákat rejthet egy szakszerűtlen prezentáció.
Kolost csak ajánlani tudom, a szakszerűsége, a kiváló kommunikációs készsége és nem utolsó sorban az emberi értékrendje alapján.
Vásárlóink visszajelzései megerősítettek abban, hogy jó ötlet volt Komáromi Kolos tananyagát belistázni a polgarmesterleszek.hu kínálatába."

Tamás ajánlója, miután részt vett az Emlékezetes prezentációk nyílt képzésen:

 

button reszt veszek

Saldinger Csaba - szerviz igazgató

"Kolos tréningje előtt úgy tekintettem a prezentációkra mint egy (jellemzően) .ppt fájlra, amit az előadó (általában) unalmasan és/vagy feszengve leolvas a falról. A prezentációs tréning után már másként gondolom. Kolos megmutatta, hogyan és miként lehet a hallgatóság érdeklődését felkeltő, azt fenntartó, tartalmas, vizuálisan is szép előadásokat tartani.
Várom a folytatást, addig is gyakorlom a tanultakat. Van mit."

Csaba ajánlója, miután használta a tréningen tanultakat:

 

button reszt veszek

 

Váró Anna - gyógytornász

"Az idő ha jól érezzük magunkat gyorsan elfut, ha nem, alig ballag. A tréning napja elillant, észre sem vettem és már vége volt, pedig a legtöbb tréningen egy idő után az órámat szoktam nézegeti. A sok-sok információ amit kaptunk mind nagyon hasznos és használható.
A tréningen tanultakat már volt szerencsém alkalmazni egy előadás során. Utána többen is odajöttek gratulálni, hogy milyen érdekes és követhető volt az előadásom és nagyon lekötötte őket. Ez nagyon jó érzés volt, mert korábban egy előadás után maximum az "ügyesen túl vagy rajta" dicséretet kaptam csak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha tényleg szeretné, hogy az előadása ne csak megtörténjen, hanem maradandó élményt jelentsen a hallgatósága számára."

 

Gyakran Intézett Kérdések

Miért 2 napos a tréning?

Ennyi időre szükség van, hogy a kritikus technikákat kipróbáld, gyakorold.

Mivel készüljek a tréningre?

3 perces prezentációval, tetszőleges témában. Power-Point, internet, flipchart rendelkezésre áll.
Kérlek érkezz 15 perccel korábban, hogy legyen idő a regisztrációra, elhelyezkedhess, esetleg előkészítsd a kávédat, teádat (a konyhában található automata). Mindenképpen időben kezdek.
Kényelmes öltözetben gyere, ez nem egy hivatalos rendezvény, a kosztümöt, öltönyt nyugodtan otthon hagyhatod.
Hozz magaddal jegyzetfüzetet és tollat.

Mi a teendőm, ha nem tudok részt venni a tréningen?

A tréning időpontja előtt 10 nappal térítésmentesen lemondható, vagy áttehető másik időpontra. Az előre befizetett díjat 100%-ban visszautaljuk 8 napon belül.
A szolgáltatás megkezdése előtt 5 nappal a szolgáltatás 50% díj ellenében mondható le, vagy díjmentesen áttehető másik időpontra.
Tréninget lemondani kizárólag írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben lehetséges. Erre a levélre 24 órán belül visszaigazolást kapsz, szintén írásban. A két levél együttesen igazolja, hogy a tréning lemondásra került. Ha nem érkezik 24 órán belül válasz, akkor kérlek jelezd telefonon (+36 70 631 3017).

Mit jelent a 100%-os visszatérítési garancia?

Ha a tréninget az első fél órában számodra haszontalannak ítéled, akkor egyszerűen jelzed, hogy ez nem neked való, és távozol. A pénzt visszautaljuk számodra.

Milyen módon fizethetek?

Átutalással és bankkártyával.
Átutalás esetén a rendszer egy díjbekérőt küld. Amikor beérkezik az átutalás emailben megkapod a számlát és a tájékoztatót.
A bankkártyás fizetéshez a Barion 100%-ban biztonságos rendszere áll rendelkezésre. Gyors, megbízható.

Mikor kapok számlát?

Bankkártyás fizetés esetén az első tájékoztató levélben megkapod az elektronikus számla linkjét.
Átutalás esetén az első levélben a díjbekérőt kapod meg, a fizetés után megkapod a tréning tájékoztatót és az elektronikus számla linkjét.

Papír alapú számlát kapok?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően időbélyegzős elektronikus számlát kapsz, a papír alapú számlára nem lesz már szükséged.